ION Seek Core Shorty 2/2mm Kısa Kol - Siyah

ION Seek Core Shorty 2/2mm neopren elbise. Yüksek kalite, şık ve çok konforlu. Yaz ve bahar aylarında, tüm su sporları için uygundur.
Stok Kodu
48222-4431-B
7.120,00 TL
774,30 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Size



Seek Core 2/2 Shorty SS Back Zip, uygun fiyata birinci sınıf performans sunar. 
Bu çok amaçlı ürünü, daha fazla sıcaklık için arka bölge boyunca Plasma_Plush termo astar ile yükselttik. Termal astarı olmayan noktalarda süper yumuşak Silk_Stuff, tene yakın konforu maksimuma çıkarır. Güçlendirilmiş ve sızdırmaz dikişler, Seek Core'u maceralarınız için çok sağlam bir yol arkadaşı yapar. Tüm Seek Core Backzip Sörf kıyafetleri, kaval kemiğinde koruma pedlerine sahiptir. Üstte, suyun elbisenin içine akmasını önlemek için Leg_loops'u cırt cırtlara takabilirsiniz.


Hot_Stuff 2.0
Hot_Stuff 2.0 astar, ısı yalıtımı için daha fazla hava tutan daha büyük halkalar sayesinde daha yumuşak bir his sunar. ION'un tüm ürün yelpazesindeki en esnek termo astardır.

Silk_Stuff
Çıplak ciltte rahat bir his için pürüzsüz iç astar. Rahat görünümüne rağmen, iç mekanın üstün esnek özellikleri söz konusu olduğunda gerçekten sert bir çekirdek olduğunu kanıtlıyor.

Maki_Tape 2.0
Son derece elastik neopren bant, alt gövdedeki dikişleri ve genellikle gergin manşet bölgesini içeriden güçlendirir.

Sweep_Cut
Daha fazla kürek erişimi ve omuz dönüşü için dikişsiz omuz tasarımı.

Dikiş_Güçlendirme
Tüm stres noktaları, dikişlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için içeriden melco bant ile güçlendirilir ve sabitlenir.

Su Kapısı
Arka fermuarı kapatan ve suyun dalgıç giysisinin içine akmasını önleyen bir bariyer görevi gören iç kısımda ekstra panel.

Drain_Holes
Sörf giysisinin içinde su birikmesiyle mücadele etmek için gerektiğinde hızlı su tahliyesi. Drain_Holes içeriden yerine sabitlenmiştir ve genişlemeyecektir.

Bacak_Döngüleri
Leg_loops takma seçeneği sunmak için cırt cırtlı yama. Suyun elbisenin içine akmasını önlemek için ilmekler ayak bileğinin etrafına sıkıca sarılabilir. Sudayken Leg_Loops'u kaybetmemek için benzersiz, ekstra güçlü bir cırt cırtlı yapıya sahiptirler.

Güneş gözlüğü_döngüsü
ION güneş gözlüklerinin güvenlik ipini takmak için dalgıç giysilerinin boynunda ve üst kısımlarında bulunan küçük bir ağ halkası.


Sıcaklık Seviyesi

21°C - 26°C 70°F - 79°F

Malzeme

%80 Neopren %20 Naylon


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE EDİLEN ÜRÜNLER
ION Seek Core Shorty 2/2mm Kısa Kol - Siyah ION Seek Core Shorty 2/2mm Kısa Kol - Siyah - Yazlık Wetsuitler. 9 taksit imkanı ile alın. Güvenli online sipariş, hızlı teslim. Xtremspor.com 48222-4431-B
ION Seek Core Shorty 2/2mm Kısa Kol - Siyah

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.