2022 ION Riot Curv 14 Kitesurf Harness - İndigo

Freestyle kitesurf için geliştirilmiş ION kitesurf harness.
Stok Kodu
48222-4709-I
13.528,00 TL
1.471,17 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Size

2022 ION Riot Curv 14 Kitesurf Harness 

 

ION'un emniyet kemeri ergonomisi, her bireyin vücut boyutuna ve şekline mükemmel uyum sağlar. Trapez ana hatları, orta bedenlerle yüksekten düşüğe değişen vücut yüksekliği ve çevresinden türetilir. İç kısımdaki değiştirilebilir Ergo_Pad, iki profilde de optimum bel desteği sunar (her Trapez iki seçenekle gelir - orta ve yüksek destek - size en uygun olanı seçin). Riot Curv orta sertliktedir (esnek indeks 14) ve doğrudan his, esneklik ve destek arasında iyi bir denge sunar. Ultra hafif Curv yapısı, kuvveti emniyet kemeri boyunca eşit olarak dağıtır. Aynı zamanda, optimum hareket özgürlüğü sağlayacak kadar esnektir. Su emici olmayan Hyper_Foam, genel ergonomik uyum ve hafifliğe katkıda bulunurken Neopren_Belt ön kısımda esneklik sağlar. ION'un Şık Spectre Bar'ı (Kite kancası dahil) Riot Curv'u tamamlıyor. Curv_Flaps, Trapez takımı boyunca kesintisiz ve optimal bir kuvvet dağılımı yaratır. Entegre Knite_Knife Multitool 2.0 ve HPL_Slider ile birlikte gelir.

 

 
Curv_Spine

Ekstra ergonomik sırt desteği için denenmiş ve test edilmiş Curv'den yapılmış 3D kalıplanmış omurga.

Ergo_Pad

İç kemerdeki değiştirilebilir Ergo_Pad, iki profilde de (orta ve yüksek destek) optimum bel desteği sunar. Bireysel sırt desteği ve yaralanmaların önlenmesi için.

Spectre Bar / Kite kancası

ION'un Spreader bar teknolojisindeki en son yeniliği. İnanılmaz esneklik ve ince bir çerçeve. Hafif bir alüminyum kanca dahil.

Ultra hafif

Akıllı bir malzeme karışımıyla birleştirilen hafif yapısı sayesinde bu Trapez, piyasadaki en dayanıklı ve hafif Hardshell olarak sıralanır.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE EDİLEN ÜRÜNLER
2022 ION Riot Curv 14 Kitesurf Harness - İndigo 2022 ION Riot Curv 14 Kitesurf Harness - İndigo - Erkek Harnessler. 9 taksit imkanı ile alın. Güvenli online sipariş, hızlı teslim. Xtremspor.com 48222-4709-I
2022 ION Riot Curv 14 Kitesurf Harness - İndigo

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.